Ema Bahledová prezentovala svoj víťazný projekt na Mestskom úrade vo Zvolene

Žiačka 4. ročníka Obchodnej akadémie Ema Bahledová prezentovala opäť svoj projekt, s ktorým sa v júni stala celoslovenskou víťazkou súťaže Veľvyslanectvo mladých. Zvíťazila v kategórii stredných škôl a porotu presvedčila so svojím projektom Bezodpadové mesto Detva. Tentokrát sa tak udialo v Mestskom úrade vo Zvolene.

Prezentácia sa uskutočnila na pozvanie generálnej riaditeľky Star Production Márie Rehákovej, ktorá vysoko ocenila výkon našej žiačky vo finále súťaže. Vyzdvihla tak myšlienku jej projektu zameraného na trvalo udržateľný rozvoj ako aj jej skvelú prezentáciu v anglickom jazyku. Eminou úlohou bolo motivovať nových potenciálnych účastníkov tejto súťaže a pomôcť im, ako pripraviť kvalitný projekt.

Podobné podujatie sa uskutoční v októbri na Donovaloch. Ema sa stala na celý rok slovenskou veľvyslankyňou mladých a svoj projekt bude mať možnosť prezentovať aj pred primátorom. Na Donovaloch sa k nej pripojí aj vlaňajšia víťazka, absolventka našej školy Nikola Sekerešová. Tá bude prezentovať mladým ľuďom svoje nové poslanie, nakoľko sa v júli stala slovenskou mládežníckou delegátkou OSN.