IT-Servis s.r.o.

IT-Servis s.r.o.

Adresa: Obrancov Mieru 3173/13, 96212  Detva

Web stránka: https://www.netspace.sk

https://www.netspace.sk/dualne-vzdelavanie/

Kontakt: Denisa Šuleková (045 290 15 12, deniska@netspace.sk)

Informácie o firme:

Spoločnosť vznikla v roku 2000 s cieľom poskytovať kvalitné internetové pripojenie pre obyvateľov Detvy a okolia. Postupom času sme hľadali nové možnosti pre uplatnenie našich skúseností a vedomostí.

Vďaka usilovnej práci a individuálneho prístupu k našim zákazníkom sme sa zo štandardného dodávateľa internetu vypracovali na modernú technologickú spoločnosť. V našom portfóliu nájdete širokú škálu profesionálnych služieb v oblasti informačných technológií. Medzi našimi zákazníkmi nájdete množstvo domácností, spoločností a orgánov samosprávy. V súčasnosti prevádzkujeme optickú sieť v 4 okresoch Detva, Poltár, Brezno, Lučenec.

Naša optická sieť využíva technológie CISCO, HUWAEI, MIKROTIK, DELL a iné.

Okrem vysoko rýchlostného internetu a robustného WiFi, poskytujeme digitálnu televíziu IPTV, telefón pevná linka, kamerové a zabezpečovacie systémy, smart home (inteligentná domácnosť).

Firemným klientom spravujeme ich siete a systémy.

Odbory v duálnom vzdelávaní:

2697 K mechanik elektrotechnik

6317 M obchodná akadémia

Benefity žiakom:

Finančné ohodnotenie za produktívnu prácu. Obedy každý deň v 4 rôznych reštauráciách.

Oblečenie, náradie a ochranné prostriedky potrebné ku práci. Široký sortiment skutočných nástrojov ako učebných pomôcok určených iba pre žiakov (optická zváračka, 3D tlačiareň, elektrické ručné náradie, počítačka bankoviek, kompletné pracoviská, stoly a počítače)

Uplatnenie žiakov po skončení školy:

Po skončení školy študenti získajú takmer 100% možnosť uplatniť sa v oblasti IT kde je dlhodobo nedostatok pracovníkov.

Budú môcť uviesť ako referenciu 4 roky praxe v našej spoločnosti, čo otvára dvere v mnohých IT firmách v SR. Tí najlepší môžu ostať pracovať u nás.

Viacero absolventov spojenej školy a praktického vyučovania v našej spoločnosti po skončení štúdia získalo zamestnanie

Ďalšie informácie:

Na riadenie práce a projektov používame najmodernejšie work flow systémy (desktop/mobil). Skúsenosť s prácou v takomto systéme dáva študentom konkurenčnú výhodu.

Fotogaléria

.