Úspech našich študentov vo fotografickej súťaži „Čo nám priniesla EÚ“

Naši žiaci sa zapojili do fotografickej súťaže s názvom „Čo nám priniesla EÚ,“ ktorú organizovalo Centrum Europe Direct Lučenec, a získali skvelé ocenenia – 1. a 3. miesto!

Cieľom súťaže bolo podnietiť širokú verejnosť, aby prostredníctvom fotografie vyjadrila svoj pohľad na to, aké výhody a nevýhody prinieslo Slovensku 20 rokov členstva v Európskej únii. Naši študenti sa tejto výzvy zhostili so zápalom a kreativitou, pričom sa im podarilo zachytiť nielen svoje názory, ale aj rôznorodé aspekty členstva Slovenska v EÚ.

Víťazné fotografie našich žiakov zaujali odbornú porotu svojou originalitou, technickou kvalitou a odkazom, ktorý zachytáva prínos EÚ pre ich osobný rozvoj i rozvoj komunity. Tieto úspechy nie sú len ocenením ich umeleckého talentu, ale aj dôkazom, že študenti našej školy dokážu s nadhľadom reflektovať na aktuálne spoločenské témy.

Dňa 23.10.2024 boli vyhodnotené vami zaslané fotografie v našej fotografickej súťaži s názvom „Čo nám priniesla EÚ?“. Porota, v zložení Marta Antalová, Ján Šnúrik, Marcel Mižúr, ustanovila nasledovné poradie víťazov:

  1. miesto – Mária Ďuricová, Detva s názvom fotografie: EÚ = skúsenosti, zážitky pre mladých
  2. miesto – Jozef Bablena, Lučenec s názvom fotografie: Nový život pre Ožďanský tunel
  3. miesto – Sára Ostrolucká, Detva s názvom fotografie: Jedna z mnohých vecí, ktoré nám EÚ dala a za ktoré som veľmi vďačná. Erasmus + mi dal neskutočné možnosti a zážitky