Športový záver 1. polroka

Na posledný deň 1. polroka vymyslel Školský parlament pri Spojenej škole spolu s vedením školy a pedagógmi športovú akciu pre žiakov našej školy. Žiaci mali možnosť vybrať si medzi lyžovaním a korčuľovaním.

Časť žiakov strávila doobedie v lyžiarskom stredisku Látky – Kočanda. Tu sa mohli všetci lyžiari a snowboarďáci do sýtosti „vyblázniť“ a užiť si krásne slnečné počasie. Teší nás, že túto možnosť využili aj takí, ktorí na lyžiach dlho nestáli. Bolo krásne vidieť, ako sa ich pohyb na lyžiach zdokonaľuje každou jazdou a oni sú čoraz sebaistejší.

Druhá časť žiakov sa po 3. hodine presunula na miestny hokejový štadión, kde si študenti preverili svoje korčuliarske schopnosti. Medzi nimi sa našli takí, ktorí sa korčuľovaniu venujú už dlho, ale aj takí, ktorí na korčuliach stáli prvýkrát. A tak sa zdatní korčuliari stali na chvíľu učiteľmi a trénovali svojich menej skúsených spolužiakov.

Študenti mali možnosť stráviť dnešný deň trochu inak a dostať tak odmenu za svoje polročné úsilie. Veríme, že podobné akcie budeme môcť organizovať aj v budúcnosti. Ďakujeme, že vedenie školy súhlasilo s naším návrhom a dovolili nám utužovať vzťahy nielen počas vyučovania, ale aj pri „voľnočasových“ aktivitách.

Školský parlament pri Spojenej škole v Detve

« z 2 »